Machiel Roelofsen van Rotra wint ondernemersprijs

Machiel Roelofsen van Rotra uit Doesburg heeft de prestigieuze ondernemersprijs Entrepreneur Of The Year gewonnen. Tijdens een spetterende galafinale in Rotterdam nam Roelofsen zijn award in ontvangst. De awards werden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. Het thema van de avond was smaakmakers van de economie. Naast Roelofsen vielen er nog twee ondernemers in de prijzen.

 

Chris Ouwinga van Unit4 N.V., Machiel Roelofsen van Rotra en Pieter van der Does van Adyen B.V. zijn gekozen tot respectievelijk EY Master, Accelerating en Emerging Entrepreneur Of The Year. Tijdens de spetterende galafinale in De Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam namen zij de awards in ontvangst.

 

Marcel van Loo, Country Managing Partner EY Nederland, reikte de award in de categorie EY Accelerating Entrepreneur Of The Year uit aan Machiel Roelofsen van Rotra (Rotrexma Holding B.V.)  uit Doesburg. Machiel is een zeer gepassioneerde en gedreven ondernemer die bepalend is voor de bedrijfsvoering en daarbij rekening houdt met de volgende generatie van het bedrijf. Niet alleen het bedrijf wil de beste zijn, maar ook deze ondernemer – voor 100%!

 

Na het officiële gedeelte vierden de winnaars hun overwinning met de ruim 250 aanwezigen. Na deze fantastische afsluiting is de competitie voor 2014 geopend.

 

De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 18e keer uitgereikt. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

 

 

3 reacties

 1. henk beijen

  Machiel van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding. Tevens genoten van de techniekdag.

  t

 2. Paul Hamer

  Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Gefeliciteerd.

 3. Wil Verlaan

  Een subliem resultaat. Voor Machiel en voor al die andere Rotra-mensen die elke dag weer een prachtige prestatie leveren. Gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑