De winkel van Kruitvat in de Ooipoortstraat wordt vernieuwd. De winkel krijgt een complete make-over en opent op woensdag 19 april de deuren.

Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten er een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel.

De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Doesburg kunnen met een “Jouw extravoordeelkaart” profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Winkelmanager Annet van London kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel. Op woensdag 19 april is de vernieuwde winkel te bezoeken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.