Paasbrood van Bakkerij Koenen bekroond

Bakkerij Koenen heeft flink gescoord met haar Paasbrood bij de landelijke paasbrodencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Het ‘Doesburgse’ Paasbrood kreeg met 5 sterren de allerhoogste score.

Totaal werden 21 van de 150 inzendingen bekroond met de maximale 5 sterren. Het Paasbrood van Koenen is er daar dus een van. Al eerder werd Bakkerij Koenen bekroond voor haar Paasbrood. Dus als een verrassing lijkt deze maximale scoren niet te komen.

Het is sowieso een drukke tijd voor de Doesburgse bakker. Zo heeft de bakker ruim 450 Paas-cadeaupakketten voor bedrijven in Doesburg mogen verzorgen. Daarnaast staat de vitrine vol met diverse Paasproducten zoals het taart ‘Paasschaap met frisse frambozen’, Paaseitjes, Vogelnest Paasbrioche, Paasslof Paas Panatone en een Paas Advocaat Ei.

Bakkerij Koenen is gevestigd in de Meipoortstraat 2. De keten heeft meerdere winkels in de regio. De laatste aanwinst is een vestiging in Kronenburg in Arnhem.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑