Mengel & Moes nieuwe unieke winkel in Doesburg

Doesburg krijgt er een bijzondere winkel bij. Mengel & Moes is een winkel waarbij ondernemers en particulieren een stukje winkelruimte kunnen huren om hun producten aan te bieden.

De winkel komt in de Ooipoortstraat 21, waar Wim en Regina Trentelman jarenlang tot in 2010 een bloemenwinkel hadden. Mengel & Moes is voorlopig alleen op zaterdag open en werkt volgens het principe ‘shop in shop’. Het kenmerkt is dat de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Dus particulieren die graag hun eigengemaakte (streek) artikelen willen verkopen zijn elke zaterdag welkom om tegen een klein huurvergoeding hun artikelen te verkopen. ‘Geen vaste verplichtingen, maar wel de charme van het zelfstandig ondernemerschap’, laat Kristel Trentelman weten.

De winkel is compleet voorzien van inventaris om de koopwaren zo goed mogelijk tentoon te stellen. Het enige wat de “huurder” dus zelf mee moet nemen is zijn handelswaar.

Trentelman: ‘In onze optiek is deze nieuwe winkel met zijn unieke concept een echte aanwinst voor Doesburg. Een oplossing die in deze moeilijke tijd voor de fysieke shops een uitkomst kan zijn’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

1 reactie

 1. irma teunissen

  heb mogelijk interesse voor een stukje ruimte wil je contact met me opnemen.
  Ik maak oorbellen en beschilder en bestip porselein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑