Restaurant China is vanaf donderdag 12 augustus weer geopend en start met een aantrekkelijke menu-actie. Het gaat om een 3-gangenmenu met volop keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten.

Het 3-gangenmenu kost slechts 18.90 euro per persoon en bevat 12 keuzes aan voorgerechten, zoals onder andere soep, loempia of pansit goreng. Het aantal hoofdgerechten waaruit je kunt kiezen bedraagt maar liefst 30 stuks. Daarbij onder andere foe yong hai, babi pangang en varkenshaas met pikante saus.

Om het menu af te sluiten kun je kiezen uit maar liefst 6 nagerechten, zoals een vruchtencocktail met slagroom of ly chee met slagroom.

Vooraf reserveren wordt op prijs gesteld en kan door te bellen met 0313-473143. Het restaurant is maandag, woensdag en donderdag geopend van 16.00 tot 20.30 uur, en op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag is Restaurant China, dat gevestigd is in de Kerkstraat 35, gesloten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China