De winkel van Only for Men in Doesburg, Mensperience genaamd, gaat volledig op de schop. Er komen nieuwe merken bij, de kassa’s en bar worden verplaatst en er komt een nieuwe winkelvloer.

‘Als je continue in de top wilt meedraaien, moet je altijd kritisch naar je eigen winkel kijken en eens in de 4 à 5 jaar verbouwen. We zitten hier nu bijna 5 jaar en dus is het tijd voor een metamorfose’, aldus winkelmanager Frank Corbeek.

Vanaf de derde week van januari beginnen de verbouwwerkzaamheden. Van 19 februari tot en met 6 maart is de winkel geheel gesloten vanwege de verbouwing. In die periode wordt onder andere de nieuwe vloer gelegd en worden de bar en kassa’s verplaatst.

Corbeek: ‘De bar wordt moderner, wat strakker. Nog meer geënt op mannen. De kassa’s krijgen een andere plaats en er komen een aantal shop-in-shops bij. Verder gaan we de bovenverdieping aanpassen en er komen weer een aantal merken terug. Vooral ook merken gericht op jongeren’.

Het plan om de loods aan de achterzijde uit te bouwen zoals Corbeek vorig jaar opperde, gaat niet door. ‘Gekozen is voor een metamorfose. We gaan verder ook geen groot openingsfeest houden. Wel komt er een leuke openingsaanbieding en we maken er een feestelijke dag van’, aldus Corbeek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.