Mijn 2012: Elja Vels

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Mijn persoonlijke hoogtepunten van 2012 moeten nog komen. 27 en 28 december mogen we met Het Doesburgs Cabaret voor twee uitverkochte zalen de voorstelling “Alle Sluizen open” spelen. Daar hebben we de afgelopen maanden hard aan gewerkt, we kijken er echt naar uit!


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2012?
Braderie, Hanzefeest, Mosterddag, kerstmarkt, ik kan echt niet kiezen. Doesburg heeft zoveel momenten in het jaar dat het gezellig is.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Een 6. Het zou wenselijk zijn als Doesburg zich niet alleen op het toerisme zou richten. Het bedrijfsleven mag van mij veel meer aandacht krijgen. Ik denk dat de werkgelegenheid bovenaan het lijstje van onze politiek moet staan.

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Afgelopen jaar was ik zo ‘dom’ om te gaan sporten. Ik ben zo hard op mijn hoofd gevallen dat ik al maanden uit het arbeidsproces ben. Mijn droom is om zo snel mogelijk weer volledig te kunnen gaan werken!


Eén, ja slecht één, rake tip om Doesburg nog mooier te maken.
In veel Franse steden zie je de lantaarnpalen aangekleed met prachtige bloembakken. Dat zou de binnenstad nog mooier maken. En dan wordt de blik afgeleid van de vreselijke lege winkelpanden.


Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we in Doesburg absoluut bekijken komend jaar?
Elke keer als ik via de Flugi van Aspermontlaan naar de IJsselkade wandel, vind ik het uitzicht over de IJssel echt prachtig!


2 reacties

  1. Yvonne Hoogstede

    We hebben genoten gisteren Elja, mooie liedjes en jij in een perfecte rol als caféhoudster !

  2. Elja Vels

    @yvonne Dank voor je lieve bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑