Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Het afgelopen jaar geen legendarische rit gereden zoals in 2011, maar met viel plezier de verkiezingen in Amerika en Nederland op de voet gevolgd. Dat betekende dus heel veel tv kijken. Was ook een lange zit. Het hoogtepunt van de verkiezingen waren die in Amerika, waarbij Barac Obama voor nog eens 4 jaar werd herkozen in het Witte Huis. De Nederlandse verkiezingen waren die van links tegen rechts zonder een duidelijke winnaar. Het wordt dus weer een tijdje door modderen in de Hollandse polderklei.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2012?
De Hanzefeesten was voor mij het moment van het jaar. Het is ieder jaar weer een feest in ons mooie Doesburg.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Mijn scherpe meningen zal ik hier niet ventileren, maar het gaat langzaam steeds beter met Doesburg. Het blijft een slaperig plaatsje, maar bloeit soms heel sterk op, begint soms meer te lijken op een echte grote stad met al haar fratsen.


Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Vorig jaar was het vinden van een droombaan het item en nu nog steeds. Werk is er genoeg, maar betaalde arbeid vinden is wat anders. Maar ik blijf een optimist tot in de kist.


Eén, ja slecht één, rake tip om Doesburg nog mooier te maken.
Weet u niet waarheen om te shoppen: Doesburg! Geef één speciale brochure uit met dag- of meerdaagse activiteiten en overnachtingen.


Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we in Doesburg absoluut bekijken komend jaar?
Naast een toeristische wandeling een Culinaire wandeling!