Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Het hoogtepunt van het jaar voor mij is het feit dat ik als startende ondernemer in Doesburg Delikasa heb kunnen brengen waar het nu is. Dat ik het vertrouwen van zoveel inwoners heb gekregen en een stukje van mijn droom al heb kunnen realiseren.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2012?
De Hanzedagen vond ik geweldig. Zo’n geweldige sfeer past prachtig bij Doesburg. Ik vond het een geweldige happening. De braderie vond ik ook erg leuk en zo zijn er veel meer activiteiten die het werken in Doesburg erg leuk maken.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Doesburg krijgt van mij een 8. De sfeer die de stad uitstraalt, de inwoners, de vele activiteiten. Ik vind het geweldig om in Doesburg te zijn.


Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Delikasa nog verder uitbouwen, meer klanten aantrekken en mij ook richten op catering en wijn- en kaasproeverijen. Excursies organiseren naar bijvoorbeeld kaasboerderijen met een speciaal verhaal. Ik wil van Delikasa een bruisende winkel maken waar kwaliteit nog steeds zeer goed betaalbaar blijft.


Eén, ja slecht één, rake tip om Doesburg nog mooier te maken.
Meer groen en aandacht voor de aankleding van de winkelstraten. In ieder geval beide zijden van de Kerkstraat dezelfde bestrating.


Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we in Doesburg absoluut bekijken komend jaar?
Alle kleine, gezellige, specifieke winkels en galerieën.