Mijn 2013: Casper Bakker

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Het persoonlijke hoogtepunt in 2013 was zeker de rondreis die we door Cuba hebben gemaakt. Wat een mooi en rustgevend land is dat! Zakelijk gezien was mijn hoogtepunt onze plaats in de Sprout Challenger 50, een mooie waardering voor het harde werk van de afgelopen 2 jaar.

 

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
De opening van Only for Men in februari vond ik een mooi moment. Een gezellig avond met veel Doesburgers in een prachtig pand. Leuk dat er zo’n pand weer in gebruik is en gaaf om te zien wat een lef de Only mannen hebben.

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Een 9. Ik vind dat er dit jaar weinig op te merken is op Doesburg, de Doesburgers en de gemeente. Du Midi is weer open, de Albert Heijn heeft een mooi gezicht neergezet in de binnenstad, Only for Men in gebruik, Beinum West afgemaakt, singels opgeknapt… We hebben een druk jaar gehad en het ziet er allemaal prachtig uit.

 

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Niets specifieks, laten we er alles aan doen om deze positieve flow in 2014 vast te houden.

 

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Met ZON Doesburg gaan we volgend jaar een aantal mooie projecten doen, waar jullie in de loop van het jaar vast nog meer over gaan horen.

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Niet iedereen komt regelmatig in de binnenstad, maar de nieuwe gevels van de Albert Heijn zijn zeker de moeite waard om even bij stil te staan. Wat mooi gedaan hè?

 

 

1 reactie

  1. T. Witjes

    Wat betreft de nieuwe gevels van de Albert Hein kan ik het helemaal met Casper eens zijn, lijkt er op alsof we het heel gewoon vinden wat hier gerealiseerd is door AH, ik vind het toch wel heel bijzonder en van mij dan ook een dikke pluim voor wat daar gepresteerd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑