Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Dat is net als ieder jaar, mijn vriendin, gezondheid en vrienden, en daar maak je het jaar mee.

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Dat is toch wel de Doesburgse binnenstebuiten, waar het straattheater, muziek/bands en de kraampjes een geheel vormen, en heel veel mensen vermaken. Ik hoop dat het zo blijft.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Toch wel een 6+, omdat er nog veel te veel gepraat wordt, niet geluisterd maar vooral telkens het tegenwerken en niet iets nieuws wil uitproberen omdat men zo hangt aan weleer, maar tijden veranderen.

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Het gaat niet om mijn droom, maar dat er in Doesburg en de Doesburger eens positiever gaat denken. Ik weet dat het moeilijk is soms maar als iedereen, dus ook de partijen, eens niet op elkaar reageren maar mee werken.

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Veel reageren op DoesburgDirect.nl en hopen dat men eens echt leest wat mensen schrijven en aangeven, dus wat mensen bezighoudt. Want er wordt nog veel te weinig geluisterd naar de bewoners en mensen die een echt hart hebben voor Doesburg.

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Ik neem aan dat het om geen Doesburger gaat, want als je als Doesburger nog steeds niet onze Martinikerk hebt gezien/bekeken dan raad ik dat aan. Alleen al de buitenkant is mooi en indrukwekkend waar veel kleine dingen al snel over het oog worden gezien, laat staan als je in de kerk komt. En elke Doesburger voelt warmte in zijn hart als die de toren ziet, ook van verre…