Naam: Andre Vreman
Bekend van: DWV


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
De verbouwing van ons huis. Het heeft wat “voeten in de aarde” gehad. Twee jaar voorbereiding en strijd om een bouwvergunning, maar het is uiteindelijk gelukt!


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Zijn er eigenlijk twe2 en die hebben alles met DWV te maken. Uiteraard het kampioenschap van de “Doesburgse Waterpolomannen van DWV” in de 4e klasse bond, de aansluitende rondrit en het feest in de tuin van de voorzitter. En natuurlijk het 80 jarige jubileum van deze club.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Een “zesje”. Volg de politiek in Doesburg niet op de voet, maar zal het afgelopen jaar wel een aantal zaken passeren welke de toets der kritiek nauwelijks kan doorstaan. Zoals het debacle rond de renovatie van de wijk Noordelijk Molenveld en het vertrek van de wethouder. De rekenfout waardoor de gemeente Doesburg nu 5 jaar met extra financiële tegenslag krijgt te maken. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat de gemeente alert en scherp blijft op dit soort zaken. Ik als inwoner van deze gemeente kan alleen maar concluderen dat ze op die momenten dat NIET waren.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Kom ik weer terug DWV. Mijn droomwens is om met de hoofdmacht van deze relatief kleine vereniging de 2e klasse bond te bereiken. Momenteel gaat het boven verwachting en is positie 2 ingenomen op de ranglijst. Waar gaat dit naar toe?


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Gezondheid van mijn vrouw, mijzelf en kinderen staat natuurlijk voorop. Naast het bovengenoemde sportieve doel, hoop ik dat de gemeente “de sport” in algemene zin bereikbaar houdt voor iedere inwoner van Doesburg nu er economisch mindere tijden aanbreken. Natuurlijk hoop ik met DWV hierin een bijdrage te leveren. Vanaf 01-01-2012 met een nieuwe voorzitter…………..