Naam: Casper Bakker
Bekend van: Logict

 

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Een belangrijk hoogtepunt van 2011 was dat we één van de laatste huizen van Beinum West te pakken hebben kunnen krijgen. En met slechts twee weken tussen het idee dat we daar wel eens konden kijken, tot het moment van tekenen, was dit weer een spontane actie zoals we die wel vaker hebben. Daarnaast behalen we zakelijk elk jaar weer een nieuw hoogtepunt. Ook dit jaar hebben we weer een flinke groei doorgemaakt en een boel leuke nieuwe klanten erbij, waarvoor we mooie zaken mogen maken.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Voor mij is er niet één heel duidelijk moment. Maar alle verschillende activiteiten in de binnenstad, allemaal met hun eigen karakter, zorgen er wel voor het erg gezellig is in Doesburg. Ook de ondernemendheid van Doesburg en haar vrijwilligers blijft mooi om te zien.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Ik denk dat ik Doesburg een 7,5 geef. Het gaat naar mijn idee behoorlijk goed met Doesburg, het is er gezellig en er is wat te beleven. Maar om te zeggen dat alles af is en er niets te verbeteren, dat ook niet. Vandaar een 7,5. Een compliment voor hoe het nu gaat, en een aanmoediging omdat er nog potentie is.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
We zijn zakelijk met een revolutionair nieuw product bezig, dat gaan we in 2012 lanceren. Ik heb er enorm veel zin in om daarmee de markt te gaan veroveren. Het is echt een droom om de markt waar we het in introduceren flink wakker te schudden.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Naast ons nieuwe huis op Beinum West (waar ik naar uit kijk) en hopelijk succes in ons zakelijke avontuur, kijk ik uit naar de inhoudelijke en persoonlijke discussies op Doesburg Direct. Op een spannend en ondernemend 2012!