Naam: Yvonne Irving

Bekend van: politiek


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
In 2011 ben ik 50 geworden en was ik ook 25 jaar getrouwd. We hebben dit met allen die ons lief zijn gevierd en kijken terug op een fantastisch feest.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Dat is een politiek moment. BenW heeft besloten niet langer op subsidie te wachten voor uitbreiding van de passantenhaven en parkleerplaatsen en alvast te starten zodat seizoen 2012 er meer toeristen aan kunnen leggen. Hier hebben wij altijd op aangedrongen en helaas hebben we al 3 seizoenen moeten missen. Maar beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Een 8! Ik vind Doesburg een geweldige stad. Ik ben er trots op dat mijn familie al vijf generaties hier woont. Het voelt echt als thuis. Ik zou nooit weg kunnen. De burgers zijn eerlijk en we hebben een groot vrijwilligersnetwerk,  waardoor veel mogelijk is.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Dromen voor 2012 heb ik niet. Het wordt hopelijk een rustig jaar en gezond blijven is erg belangrijk.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Ik hoop dat de Action er toch nog gaat komen. En dat het tijdens de Hanze Dagen eens heel mooi weer zal zijn!