Naam: Vincent Kreileman

Bekend van: brandweer en BMV Advies


Wat is persoonlijke hoogtepunt van afgelopen jaar?
Ik heb in dit jaar verschillende hoogtepunten gehad. Zo ben ik deze zomer met mijn vriendin gaan samenwonen in een mooi oud pand in Arnhem. Mijn eigen bedrijf vergde zoveel tijd dat ik besloten heb uit te breiden en ik heb in een vriend een mede-eigenaar heb gevonden.
Voor mij was 2011 zowel privé als zakelijk een erg positief jaar.


Wat is mijn Doesburgse moment van het jaar?
Hierbij denk ik onmiddellijk aan het meest indrukwekkende moment van 2011 voor mij en dat was het moment waarop veel Doesburgers stilstonden bij het plotselinge overlijden van één van onze collega’ s. Ik vond het bijzonder te zien hoeveel mensen zich hierbij betrokken voelden.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Ik geef Doesburg een 7. Er zijn een aantal positieve ontwikkelingen geweest waar alle Doesburgers profijt van hebben gehad. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de oplevering van Beinum West. Een nieuwe wijk waar veel starters de kans hebben gekregen om een koopwoning te kunnen betrekken.

Er zijn echter ook een aantal zaken waar vrijwel iedereen op een minder prettige manier mee te maken heeft gekregen, zoals de eeuwige discussie over de Action in Doesburg. Ik ben van mening dat dit soort discussies bijdragen aan een negatief beeld over Doesburg.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Mijn droom voor 2012 is een gezond en gelukkig leven te mogen leven. Ik droom over zakelijke en persoonlijke successen. Maar ik ben wel van mening dat te veel dromen voor minder resultaat zorgt. Verder droom ik over mijn avontuur die ik hopelijk komende zomer in Londen mag gaan beleven tijdens de Olympische zomerspelen.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Ik hoop dat Doesburg in 2012 vaak positief in het nieuws mag komen. Dat Doesburgse verenigingen floreren en er de leegstaande panden in de binnenstad snel een nieuwe eigenaar vinden.

Maar ik hoop ook dat het gemeentebestuur van Doesburg zorgvuldig omgaat met de vrijwilligers van de Doesburgse Brandweer. De gemeente zal in 2012 een aantal belangrijke beslissingen moeten nemen als het om de brandweer gaat. Ik hoop dat de gemeente het belang van de Doesburgse vrijwilligers voorop blijft stellen! Rest mij iedereen een veilige jaarwisseling en een voorspoedig 2012 te wensen!