De eerste van twee edities per jaar van Kleurrijk Doesburg vindt plaats op zaterdag 6 april. Modeshows vormen dan weer het hoofdgerecht van deze inspirerende dag.

Als onderdeel van Kleurrijk Doesburg zijn er zaterdag twee modeshows in de binnenstad. De eerste om 13.00 uur en daarna nog een om 14.30 uur.

Plaats van handeling is de driesprong van Doesburg op de plaats waar de Meipoortstraat, Kerkstraat en Ooipoortstraat elkaar kruisen.

De gehele dag zijn er kleurrijke acties van ondernemers in de binnenstad. De modeshows worden begeleid door een lady-speaker en een dj, en vormen een gezamenlijke actie van winkels op het gebied van mode en styling.

De deelnemende winkels aan Kleurrijk Doesburg zijn te herkennen aan een speciale kleurrijke vlag. Kleurrijk Doesburg wordt twee maal per jaar gehouden. Een keer in het voorjaar en een keer in het najaar.

Deelnemende winkels zijn:

Jack in the Box
Bloem en Kunst
Labels by Door
Door Mode
Pand 41
Stijl Iconen
Hillenaar Optiek
Appel en Ei
Building Colours
Ter Steeg Lederwaren
Cotton&Coffee
Doesburg optiek
Zin
Kadoes
Kunstlab
Le Cherie
Jet’s Style
Tuunte

De ondernemers die zorgen voor wat lekkers zijn:
Hans Ouderwets Lekker
Bakkerij Koenen
De Worstenpinne
Zenz

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.