De modeshows van Kleurrijk Doesburg die zaterdag 7 september plaatsvinden in de stad, worden gehouden in de Martinikerk. Dit vanwege de voorspelde weersverwachting.

Het weerbeeld ziet er niet al te best uit en dat is reden voor de organisatie om de modeshows van 13.00 en 14.30 uur te houden in de Martinikerk in plaats van de driesprong bij De Midi.

Kleurrijk Doesburg is een halfjaarlijkse presentatie van het rijke en gevarieerde Doesburgse winkelbestand. Naast de nieuwste kledingcollecties die getoond worden op de catwalk in de Martinikerk, zijn er ook tassen, haarcreaties, lingerie, woonaccessoires, sieraden en bloemenarrangementen te bezichtigen.

Veel winkels hebben speciale, kleurrijke aanbiedingen op 7 september en wie de modeshows bezoekt, maakt kans op iets lekkers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.