Building Colours laat weten dat het sinds vanmiddag mondkapjes in de verkoop heeft. Gisteren maakte premier Rutte bekend dat mondkapjes gedragen moeten worden in het openbaar vervoer.

Het gaat om wasbare mondkapjes, die vanaf vandaag te koop zijn bij Building Colours in de Ooipoortstraat in de binnenstad. De mondkapjes zijn verpakt per 10, maar zijn ook per stuk verkrijgbaar. Ze kosten 4,95 euro per stuk en er is volgens eigenaresse Dymph Köning voldoende op voorraad.

Voor de goede orde; het gaat niet om medische mondkapjes maar om mondkapjes die gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Gisteravond liet premier Rutte weten dat door de versoepeling van de coronamaatregelen een mondkapje in het openbaar vervoer wenselijk is omdat daar anderhalve meter afstand nagenoeg onmogelijk is.

Building Colours in een woonwinkel waarbij interieuradvies wordt gegeven voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Building Colours is gevestigd in de Ooipoortstraat 15.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg