Mosterdmuziekdag van DOV op 26 mei

De Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) houdt zondag 26 mei weer de jaarlijkse mosterdmuziekdag. De hele dag zullen dansgroepen en dweilorkesten voor een optimale sfeer zorgen in de Doesburgse binnenstad. ‘De mosterdmuziekdag is een dag vol vermaak en vertier’, zo laat bestuurslid Roy Kappert van DOV weten.

 

Bij een D.O.V. mosterdmuziekdag mag volgens Kappert natuurlijk geen Doesburgsche mosterd ontbreken. ‘Al jaren strijden de plaatselijke horecabedrijven om de Mosterdbokaal. Het enige wat ze hiervoor moeten doen is de lekkerste Doesburgsche mosterdsoep maken. Deze wedstrijd is verdeeld in drie categorieën. Wie maakt dit jaar de lekkerste vegetarische en de Doesburgsche mosterdsoep op basis van vis of vlees? Wat gebeurt er met de wisselbokaal? Blijft hij bij de winnaar van vorig jaar of krijgen we een nieuwe winnaar?’, aldus Kappert.

 

Een deskundige jury bepaalt wie dit jaar de besten mogen zijn in elke categorie. Na de uitreiking zal alle ingezonden mosterdsoep worden verdeeld over het aanwezige publiek. Het programma zal starten vanaf 12.00 uur en zal tot 17.00 duren.

Mostermuziekdag

1 reactie

  1. Johan Metgezel

    Ik denk dat het helaas een sfeerloze bedoening zal worden gezien de weersvooruitzichten. Weinig mensen zullen met koud en regenachtig weer zo’n evenement bezoeken. Maar wie kon bevroeden dat het zo’n rot maand zou worden qua weer. Jammer van zo’n mooi initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑