Voor de 25ste keer wordt Motorrun Doesburg gehouden. Dit jaar vindt het liefdadigheidsevenement plaats op 6 juni. Vertrekpunt van de motortocht voor gehandicapten is zoals jaarlijks weer in Doesburg.

 

Op 6 juni start de tocht om 10.00 uur bij de Martinikerk in Doesburg. Om 16.00 uur is de slinger van motoren op de eindlocatie, de Giese Kop in Giesbeek.

 

De Motorrun Doesburg is een Integratieproject georganiseerd door de Stichting IVG (Integratie Verstandelijk Gehandicapten) Doesburg. Verwacht wordt dat ruim 80 zijspancombinaties en trikes en een dertigtal solomotoren uit alle windstreken van Nederland naar Doesburg komen om een dag met iemand met een verstandelijke beperking een toertocht te maken.

 

Jongeren van scholengemeenschap Het Rhedens zetten zich met een sponsorloop al jaren in en vormt daarmee een belangrijke rol in het sponsorschap. Angelique Kruger, bekend van TV Gelderland, zal de hele dag gast zijn bij de 25ste Motorrun Doesburg.

 

De organisatie kan nog wel wat motorrijders gebruiken. Dus wie een motor of zijspancombinatie heeft en mee wil rijden tijdens dit liefdadigheidsevenement, kan zich melden via motorrundoesburg@outlook.com.

Motorrun Doesburg