Ook dit jaar organiseert Breedtesport Doesburg diverse activiteiten in de periode van 18 tot en met 25 april. De activiteiten zijn bedoeld voor jong en oud en zijn op diverse locaties in Doesburg.

 

Op zaterdag 18 april start de Nationale Sportweek. Breedtesport Doesburg zorgt onder andere voor de startbijeenkomst van het project “Doesburg Maakt Stappen”, een clinic freerunning, een sportquiz bij de dagbesteding, de lunchwandeling voor ambtenaren en we gaan opzoek naar de fitste juf of meester uit Doesburg. Daarnaast besteden we aandacht aan het thema “Ik neem je mee”. We hebben de Doesburgse sportverenigingen gevraagd een “ik neem je mee” dag te organiseren. Badmintonvereniging Doesburg, DWV, de Beweegpraktijk en Sport en Recreatie Instituut Doesburg hebben hun medewerking al toegezegd.

 

Iedereen die geïnteresseerd is dient de Facebookpagina van de Nationale Sportweek in Doesburg in de gaten te houden, https://www.facebook.com/nswdoesburg?fref=ts. Hierop verschijnt de komende weken meer informatie over deze en nog veel meer andere activiteiten die plaats zullen vinden tijdens de Nationale Sportweek.