Mulder wil nog 4 jaar wethouder zijn van Doesburg

De wethouder van onder andere economische zaken, Ellen Mulder, is ook de komende vier jaar beschikbaar als wethouder. Dat heeft ze officieel kenbaar gemaakt tijdens de aankondiging van de kieslijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar.

Het is geen geheim dat Mulder een nieuwe periode als wethouder ambieert. In een uitgebreid interview met DoesburgDirect.nl afgelopen zomer gaf ze dit al aan.

Vandaag heeft haar partij VVD bekend gemaakt dat ze nog eens 4 jaar wethouder van de gemeente Doesburg wil zijn. Mulder heeft onder andere financiën, economische zaken, toerisme en recreatie, project Turfhaven en Project Linies in haar portefeuille.

Op de kieslijst van de VVD staat ze op nummer 2, achter lijsttrekker Martin Korperaal. De Gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 21 maart 2018.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑