‘Sinter Ki Avond’ van Sonrisas in Het Arsenaal in Doesburg

Wie pakjesavond op een bijzondere manier wil vieren, kan denken om een Ki-training in Het Arsenaal te volgen. In de Ki-training leer je te voelen hoe het is om die Ki-energie te gebruiken waardoor je zowel lichamelijk maar vooral geestelijk heel sterk kunt zijn zonder spierkracht te gebruiken.

Trainer Christiane Bahr heeft ‘Sinter Ki Avond’ bedacht en houdt deze op 5 december om 19.00 uur in haar cursusruimte in Het Arsenaal. De avond is gratis.

Trainer Christiane Bahr laat je door simpele oefeningen ervaren, hoe je die kracht kunt vinden en gebruiken. En je balans fysiek én mentaal, op een eenvoudige manier kunt herstellen. De Ki oefeningen zijn geschikt voor iedereen en direct toepasbaar in het dagelijkse leven, op het werk en tijdens het sporten.

Ki is Japans voor energie, de universele kracht waarvan alles wat leeft gebruik maakt. Ki is het resultaat van de eenwording van lichaam en geest. Eenheid van lichaam en geest is in wezen een natuurlijk ‘zijnstoestand’ waarin ieder mens geboren wordt, maar waarvan wij het bewustzijn in ons opgroeien in de samenleving verliezen.

Christiane Bahr is eigenaresse van Sonrisas, Bahr is beweegcoach en heeft haar eigen trainings- en cursusruimte in Het Arsenaal. Aanmelden voor de gratis les kan via sonrisas@xs4all.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑