WhatEverHappens treedt op in de Gasthuiskerk op vrijdagavond 27 februari. Het optreden begint om 20.00 uur. Deze muziektheatergroep brengt een humoristische, ontroerende en energieke voorstelling die is samengesteld uit een mix van nummers uit de theatervoorstellingen Meer Momenten en Open. Kaarten à 12,50 euro (inclusief pauzedrankje) zijn verkrijgbaar bij VVV Doesburg of voor aanvang van het programma bij de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.

 

Muziektheatergroep WhatEverHappens bestaat uit 6 vrouwen en 2 mannen, Annelies Reuling, Corine Borst, Don Voogt, Dorine Kraaijvanger, Paul Reuling, Peggy Lebbink, Peet Hardeveld en Zwaan Stam. De leden van de groep hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Deze muzikale basis wordt in een visueel aantrekkelijke theatrale setting gegoten. maakt totaaltheater met dans en beweging en met subtiel ingezet acteerwerk.

 

Het muzikale, vooral Engels- en Nederlandstalig repertoire is divers: ballad, soul, soft rock, pop en musical. Tijdens een optreden ervaart het publiek een energiek gebrachte, gevarieerde voorstelling. WhatEverHappens brengt  totaaltheater met humor, diepgang en heel veel enthousiasme.

WhatEverHappens