Gasthuiskerk Doesburg heeft het programma voor het najaar rond. Het gevarieerde programma bestaat onder andere uit muziek, cabaret en lezingen.

Zondag 1 september vindt de aftrap van het nieuwe seizoen plaats met de maandelijkse Culturele Zondag.

Wie het programma bekijkt, ziet weinig grote namen geprogrammeerd. Wel veel variatie in de vorm van een boeklezing van de in Ulft geboren Jonan Falke, Spaanse muzieksferen van violiste Quirine van Hoek en accordeoniste Ellen Zijm, en een theaterconcert van operazangeres Francis van Broekhuizen.

Vaste onderdelen van het programma zijn het leescafé waarbij boeken van Boek en Buro worden gepresenteerd en besproken, jazzcafé in de foyer met jazzmuziek en de Culturele Zondag met diverse activiteiten.

Het volledige programma kun je hier downloaden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.