Breedtesport Doesburg gaat door met het organiseren van naschoolse sportactiviteiten.  Na het succes bij Horizon Stad en De Wetelaar vorig schooljaar, kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 dit schooljaar meedoen op vier locaties met naschoolse sportactiviteiten in Doesburg.

 

De eerste naschoolse sportactiviteiten vinden dit schooljaar plaats op dinsdag 7 oktober van 14.30 uur tot 15.30 uur op het schoolplein van de Anne Frank, op donderdag 9 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur op het schoolplein van de Horizon Stad en De Wetelaar en op vrijdag 10 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur op het schoolplein van de Horizon Ooi.

 

Het beweegteam van Breedtesport Doesburg staat elke dinsdag, donderdag en vrijdag, behalve tijdens schoolvakanties, klaar voor de activiteiten. Bewegen en plezier staan voorop en iedereen uit groep 3 tot en met 8 kan gratis meedoen. De beweegactiviteiten werden het afgelopen jaar druk bezocht. Breedtesport Doesburg verwacht daarom ook veel van het nieuwe schooljaar.

 

Meer informatie over sportieve activiteiten is te vinden op www.sportenindoesburg.nl. Voor vragen of ideeën kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra via telefoonnummer 06 512 00 695 of per e-mail: info@sportenindoesburg.nl.