In januari vindt er geen OpenCoffee plaats maar een OpenBorrelDoesburg. Ondernemers en ondernemende Doesburgers worden op 14 januari uitgenodigd om te netwerken en om te horen wat de nieuwe koers van OpenCoffeeDoesburg wordt.

Want dat er wat gaat veranderen, staat vast. Dat blijkt uit de uitnodiging die organisator Jan Strating heeft verstuurd. Daarin staat te lezen dat er op 14 januari veranderingen worden aangekondigd.

De netwerkborrel op 14 januari is van 17.00 tot 20.00 uur. Plaats van handeling is zoals altijd Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat. De drankjes zijn voor eigen rekening en voor hapjes wordt gezorgd.

In tegenstelling tot de reguliere OpenCoffee-bijeenkomsten is het nu wel noodzakelijk om vooraf kenbaar te maken dat je komt. Dit in verband met de hapjes. Aanmelden kan via een speciale link.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.