Op zondag 3 januari hield Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg haar nieuwjaarsreceptie voor haar leden en familie. Na het handjes schudden, een kopje koffie en een welkomstwoord van voorzitter Felix Hermanns was het tijd om de jubilarissen te huldigen. MDVS huldigt traditioneel haar jubilarissen tijdens deze middag.

Als eerste kreeg Yvonne Jissink een speldje voor haar 10-jarige lidmaatschap. Lo Cohen kreeg een speldje voor zijn 12½ jarige lidmaatschap. Vincent Leertouwer werd al als jong jochie lid van onze vereniging en ontving een speldje voor al 15 jaar lidmaatschap.

Voor haar 20 jarige lidmaatschap werd Mary Jansen, tot haar eigen verrassing, gehuldigd. Ook Willem Vaupell, al 20 jaar lid bij de vereniging. Helaas moest een aantal jubilarissen hun huldiging missen door afwezigheid: Bert van Dijk (12½ jaar lid), Kim Busscher (20 jaar lid) en Ernesto Petelin (30 jaar lid).

Na deze huldigingen werd het woord gegeven aan de heer Gerrit Graffelman van de KNMO, de overkoepelende organisatie van muziekverenigingen. Hij was speciaal gekomen om 2 leden te huldigen die 25 jaar lid waren van de KNMO: Monique Pellen en Esther Senhorst. Beiden ontvingen een speldje met oorkonde van de Muziekbond Gelderland/Flevoland.

Na het officiële gedeelte was het tijd om te genieten van een drankje en een hapje. Daarnaast werd er geproost op vele de jubilarissen en het nieuwe jaar, waarin weer leuke muzikale uitdagingen worden aangegaan.