Ondernemershuis Hanzegilde start met netwerkwandelingen. Zzp’ers en andere ondernemers kunnen dan van gedachten wisselen over ondernemerschap of een specifieke opdracht, of praten over de balans tussen werk en privé. Voorheen kon dit met de wekelijkse ondernemerslunch.

‘Een keer sparren met iemand die met je meedenkt, je op nieuwe ideeën brengt, of juist helpt je bestaande gedachten eens goed op een rijtje te zetten. Eerder bood het Ondernemershuis Hanzegilde de mogelijkheid dit te doen tijdens de wekelijkse ondernemerslunch. In deze tijd kiezen we ervoor elkaar te ontmoeten tijdens een wandeling’, aldus Ilse Schrijver namens Ondernemershuis Hanzegilde.

De Hanzegilde-ondernemerswandeling is een moment om te ontspannen, buiten te zijn, bij te praten, te sparren, jezelf de spiegel voor te laten houden, of dat juist bij iemand anders te doen.

Vanaf maandag 2 november start elke maandag vanaf 12.30 de wandeling vanaf het ondernemershuis aan de Ooipoortstraat 48 in Doesburg. Schrijver: ‘We wandelen in duo’s naar de IJssel en vervolgens richting de linies. Je kan zo lang je wilt rondwandelen over de linies of op eigen initiatief weer teruglopen’.

Deelnemen kan door een mailtje te sturen naar info@hanze-gilde.nl onder vermelding van ‘ondernemerswandeling’. Je kan in de mail aangeven of je de ‘lunch2go’ wilt, waarmee je de plaatselijke ondernemers steunt. Deelname aan de Hanzegilde Ondernemerswandeling is gratis; de lunch is er vanaf 5 euro.

Tijdens de wandeling worden vanzelfsprekend de corona-regels in acht genomen: we houden 1,5 meter afstand en wandelen in duo’s.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China