De Doesburgse Kadedagen, die dit jaar plaatsvinden op 23 en 24 september, heeft een nieuw bestuur. Nieuwe voorzitter is Rob Fortanier, die geassisteerd wordt door Herman Wolterink, Ineke Broers en Hans Groot Nuelend.

Eind vorig jaar gaven de bestuursleden Marja Aarts, Désirée Kester en Yolanda Goppel te kennen niet meer door te gaan met de organisatie. Vandaag maakt de organisatie bekend dat er een nieuw bestuur staat.

De Doesburgse Kadedagen is een tweedaags evenement aan de IJsselkade met een streekproductenmarkt, een kunstmarkt, horecaterrassen, foodtrucks, muziekpodia, jeugdactiviteiten, modeshows, historische schepen, rondvaarten en sportactiviteiten.

Op dit moment hebben zich al 63 kraamhouders aangemeld voor het evenement dat op 23 en 24 september plaatsvindt. Vorig jaar kwamen volgens ruwe schattingen over twee dagen berekend zo’n 30.000 bezoekers naar het evenement aan de IJsselkade.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.