De DoesburgseKadedagen heeft een nieuw organisatieteam. Daarmee lijkt de 2019-editie gered. Naar nu blijkt is het grootste deel van het voorgaande bestuur van het tweedaagse evenement opgestapt.

Alleen Ineke Broers van het bestaande bestuur gaat door. Dat doet ze samen met Yolanda Goppel, die eerder betrokken was bij het evenement, en Geeske van Oort. Rob en Ineke Fortanier zijn gestopt. ‘We zijn blij dat het door kan gaan’, laat Ineke Fortanier weten. De nieuwe bestuursleden worden ondersteund door een heleboel enthousiaste (deels nieuwe) vrijwilligers.

Goed nieuws dus voor de evenementenkalender van Doesburg. Want zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vinden opnieuw de DoesburgseKadedagen plaats op de IJsselkade in het oude Hanzestadje.

‘Wij gaan er met frisse moed weer een prachtig feest van maken’, aldus Ineke Broers, die er de vorige edities ook al bij betrokken is geweest. Twee dagen is er van alles te doen op en rond de kade, waaronder een grote markt met creatieve, kunstzinnige en streekproducten. De details zullen uiteraard nog verder ingevuld worden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.