Nieuw bestuur voor SP Doesburg

De SP in Doesburg heeft een nieuw bestuur. Het nieuw gekozen bestuur van de SP afdeling Doesburg telt vijf personen. Nieuw in het bestuur is Alexander van Hattum.


Nieuwkomer in het bestuur is Alexander van Hattum uit het Zuidelijk Molenveld en al een paar maanden actief voor de SP. Tijdens de presentatie aan de leden vertelde hij enthousiast over zijn ervaringen tijdens zijn eerste buurtonderzoeken en over de contacten met de mensen in de buurt.


Petra Franken is al langere tijd penningmeester van SP Doesburg en coördineert de lokale hulpdienst van de partij. Margriet Ton is binnen het bestuur al langere tijd verantwoordelijk voor de materiaalverspreiding en was daarnaast betrokken bij diverse buurtonderzoeken die de SP hield in de Binnenstad, op de Ooi en in het Molenveld.


Oudgediende Jos van der Beek werd eveneens herkozen. Willem Bouman, het huidige boegbeeld van de SP Doesburg en wethouder in de stad, werd in de voorzittersfunctie herkozen.

3 reacties

 1. Kees van Immerzeel

  Proficiat allen. Zware last op Willem Bouman: wethouder, voorzitter SP en ‘inspirator’ van de fractie SP. La France, c’est moi!

 2. Rob Gossink

  Kees,

  Ik denk dat jij het citaat bedoeld van Lodewijk XIV (de Zonnekoning)en die zei “L’état, c’est Moi” (“De Staat, dat ben Ik””. Misschien niet minder toepasselijk 🙂

 3. Bart

  Proficiat SP, ga door met je goede werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑