Nieuw in Doesburg: ontmoetingsplaats Lycka

Doesburg heeft er een bijzonder bedrijf bij. Vier zakenvrouwen actief in de dienstverlening zijn Lycka gestart. Lycka is een levendige ontmoetingsplaats voor mensen van vandaag.


De initiatiefnemers van Lycka zijn Arletta Albers (coach), Ilona Timmerman (organisator en inspirator), Jeanette Peters (fashionstylist) en Pauline de Geus-Puyenbroek (voedingscoach). De initiatiefnemers willen nieuwe inzichten en praktische vaardigheden bieden om mensen in hun eigen kracht te zetten.


‘Dit doen we vanuit onze overtuiging dat alles er al is. Wij laten dit zien, voelen, horen, ruiken en proeven. We gebruiken schoonheid en plezier als inspiratiebron. Lycka is onze naam en Kunst van Leven is ons motto. Dit vind je terug in individueel advies, groepsprogramma’s, cursussen en meetings. Onze activiteiten zijn gericht op de particuliere en de zakelijke markt, maar onze kernwaarden zijn dezelfde: alles wat we doen is met aandacht, kwaliteit en persoonlijke zorg. Wij laten mensen mooier en sterker weer op weg gaan’, aldus de initiatiefnemers op hun website.


Lycka is gevestigd in Huis Gerheysenhof in de
Gasthuisstraat in het centrum van Doesburg. Vanaf 25 oktober tot het eind van het jaar zijn er tal van aktiviteiten gepland.


4 reacties

 1. robert duis

  Huis Gerheysenhof.

  “Alles heeft met Alles te maken”….

  ……..Geldt dat ook voor Lalique en Lycka?

  Hoewel niet hetzelfde geschreven, toch wel een opvallende gelijksoortige klank. Verder niet belangrijk, viel mij alleen op.

  Succes gewenst.

 2. Ilona Timmerman

  Dag Robert,

  Bedankt voor je reactie! Zeker heeft hier de ene naam met de andere te maken, maar het is niet meer dan een speelse link. Lycka is het Zweedse woord voor ‘geluk’ en dat past bij ons. En, zo dachten we, dan blijft onze naam in ieder geval makkelijk in het geheugen hangen.
  Geluk zit voor ons niet in alles, maar wel in veel. Zoals in de activiteiten (o.a. ook design) die we in het voorjaar voor mannen gaan brengen. Houd ons in de gaten! Hartelijke groet, Ilona

 3. Arvid Ehlert

  Activiteiten speciaal voor mannen? Ben benieuwd 🙂
  Ik zie een goed gevulde agenda op jullie overzichtelijke website, veel succes.

 4. Ilona Timmerman

  Hallo Arvid,

  Leuk dat je nieuwsgierig bent! Het is onze bedoeling om een Doesburgse hotspot te worden waar inspirerende activiteiten leiden tot inspirerende ontmoetingen.
  A.s. zondagmiddag, tijdens de culturele zondag, beginnen we onze herfstcampagne met Lycka verrassingen in ons huis. Je bent van harte welkom!

  Hartelijke groet,
  Ilona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑