Nieuw Italiaans restaurant in centrum van Doesburg

Doesburg krijgt er een restaurant bij. In de Meipoortstraat in het centrum start 13 augustus La Liguria, een restaurant met traditioneel Italiaanse gerechten. De eetgelegenheid krijgt veertig zitplaatsen aan de voorzijde en nog eens veertig in de serre aan de achterzijde. De achterste ruimte gaat gebruikt worden voor partijen en bijeenkomsten.


Chef-kok van La Liguria wordt Justin de Vries. Gastvrouw Amanda Sipkema. Beiden zijn eveneens eigenaar van La Liguria in Zwolle. Daar draait het restaurant al een tijd. Doesburg wordt de tweede loot aan de boom. Mogelijk volgen er nog meer plaatsen.


‘We verwachten dat het concept aanslaat, want een goede Italiaan voor een goede prijs loopt altijd wel. We kennen Doesburg van ons vorige restaurant Dino’s Foodplace. Met La Liguria gaan we traditionele gerechten serveren voor goede prijzen’, aldus Sipkema.


Op dit moment hangen er in het restaurant in de Meipoort menukaarten van La Liguria. Daarop staat te lezen dat het restaurant allerhande evergreens gaat serveren zoals carpaccio, spaghetti, lasagna, pizza, pasta en tiramisu.


Sipkema zegt uit te zien naar hun horeca-avontuur in Doesburg. ‘Doesburg is een leuk stadje met een mooi historisch centrum. We zien uit naar het starten van het restaurant’.

2 reacties

 1. Moon

  Hopelijk slaat dit aan. Er hebben al diverse restaurants in dit pand gezeten voor een blauwe maandag. Hopelijk is de kwaliteit beter dan Dino’s Foodplace.

  In ieder geval veel succes!

 2. pascal

  wij zijn bij dinos foodplace geweest toendertijd.
  bedorven zure schnitzel gehad.

  een paar weken terug in de pizzaria geweest.
  zeer slecht. pizzas (het deeg) waren niet goed gaar
  mijn zoon van 10 eet altijd zijn pizza geheel op.hier niet..!!!!
  dit zegt al genoeg.
  ikzelf kom door mijn werk een paar keer in de maand in pizzarias,totaal niet te vergelijken met de pizzaria hier in doesburg.
  la liguria,vergeet het maar.
  ons zien ze hier nooit meer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑