Christian van den Berg is benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris van Doesburg. Van den Berg begint op 15 september met zijn werkzaamheden.


De 35-jarige Christian van den Berg is op dit moment afdelingshoofd Burgerbalie en locosecretaris bij de gemeente Hardinxveld – Giessendam. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij het Ministerie van Financiën en van Binnenlandse Zaken als lid van het Management Team en als beleidsmedewerker.


De interim-gemeentesecretaris Jaap Diepeveen zal de nieuwe gemeentesecretaris nog een korte periode inwerken en vervolgens zijn werkzaamheden voor Doesburg op 30 september beëindigen.


Op de website van de gemeente straat nog een transfer gemeld. Want met ingang van 1 september is Gerald Gnodde benoemd als concernmanager maatschappelijke ontwikkeling. Gerald Gnodde (38) werkt als raadsadviseur in Nijmegen en is hoofd afdeling Samenleving en Ontwikkeling geweest in Zaltbommel. De interim-manager Adel Koger zal tot 9 september aanwezig zijn om de heer Gnodde in te werken.