Nieuw programma ‘Gewicht op Maat’ bij PlusFit

PlusFit in Doesburg start na de zomer met een nieuwe aflevering van het programma ‘Gewicht op Maat’. Hierbij komen alle aspecten van voeding en beweging aan bod en kun je jouw leefstijl veranderen.

Het programma Gewicht op Maat draait nu volop aan de Wilgenstraat. Na de zomer wil PlusFit opnieuw gaan starten met een groep en wel vanaf september 2019. De start is nu gepland op 4 september bij genoeg aanmeldingen. Aangemelde deelnemers kunnen al wel de eerste stappen maken. De officiële start kan vanaf 8 deelnemers. Momenteel zijn er 6 deelnemers.

Gewicht op Maat is een programma van 14 weken waarin alle aspecten van voeding en beweging worden besproken en uitgevoerd. Het is een verantwoorde manier om je leefstijl te veranderen. Leden van PlusFit betalen voor dit afvalprogramma van 14 weken 7,50 euro per week. Niet-leden betalen 17,50 euro per week.

Het programma bestaat uit:

v Gezelligheid
v Elke week Personal Training
v Wekelijkse groepsbijeenkomsten met onderwerpen over voeding en elke week een nieuw thema
v Workshop smoothies maken
v Individueel voedingsadvies
v Cholesterol test
v Gewichtsverlies
v Vermindering van taille- en buikomvang
v Gadgets ter ondersteuning
v Leuke afsluiting
v Tot vier maanden na afsluiting controle en nazorg

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑