Nieuwe bijzondere kledingwinkel opent in Doesburg

Vanaf 1 juli 2011 vestigt zich in Doesburg volgens eigen zeggen ‘De leukste winkel van Doesburg’, onder de naam Leuke Meuk! Doesburg. De kledingwinkel komt aan de Meipoortstraat 68 en verkoopt gebruikte kinder- en dameskleding van de betere merken. Bijzonder is dat inbrengers van kleding meedelen in de verkoopprijs wanneer het kledingstuk wordt verkocht.


Leuke Meuk! is een initiatief van Anita Raaymakers, die hiermee een langgekoesterde droom laat uitkomen. Zij gaat haar eigen kledingwinkel openen waar gebruikte kinder- en dameskleding van de betere merken verkocht gaat worden en waarbij mensen de mogelijkheid hebben hun eigen kleding in te brengen voor verkoop.


De uiteindelijke verkoopopbrengst zal voor 50 procent worden uitgekeerd aan de inbrenger en de overige 50 procent is de vergoeding die Leuke Meuk! ontvangt voor haar dienstverlening.


‘Met dit concept willen wij mensen de mogelijkheid geven kleding die zij niet meer dragen dan wel niet meer passen in te brengen en via ons te verkopen en er op deze wijze weer geld voor te ontvangen zonder dat zij deze zelf hoeven te verkopen via het internet. Aan de andere kant zullen de kopende klanten de mogelijkheid hebben tegen sterk gereduceerde prijzen leuke en nagenoeg nieuwe merkkleding te kopen voor kinderen en dames’, aldus Anita Raaymakers.


In het concept kan een ieder gebruikte kinder- en dameskleding van de betere merken inbrengen voor de verkoop. Leuke Meuk! zal een verkoopprijs vaststellen en de kleding in haar winkel aanbieden. Op het moment dat de ingebrachte kledingstukken verkocht zijn, zal de inbrenger zijn deel ontvangen en zijn andere mensen blij gemaakt met een nieuwe garderobe tegen een vriendelijke prijs.


Ingebrachte kleding welke uiteindelijk niet verkocht wordt zal door de inbrenger moeten worden opgehaald of zal ten goede komen aan een goed doel. Kleding welke ingebracht wordt dient fris gewassen, gestreken en uiteraard heel te zijn.


Leuke Meuk! voorziet ook in accessoires als tassen, riemen, schoenen en sieraden, zowel nieuw als gebruikt. Uiteraard ook grotendeels tegen sterk gereduceerde prijzen. Leuke Meuk! verwacht hiermee in een behoefte te voorzien die op dit moment nog niet in Doesburg en omgeving wordt ingevuld.


Op donderdag zal de winkel geopend zijn van 09.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Mensen die meer willen weten over het concept en onze werkwijze kunnen de internetsite www.leukemeukdoesburg.nl bezoeken of bellen met Anita Raaymakers onder telefoonnummer 06-43556924. Het inbrengen en aanbieden van kleding is vanaf heden mogelijk na een telefonische afspraak. Na 1 juli kan de kleding tijdens de openingsuren worden aangeboden in de winkel.

1 reactie

  1. joke beekman

    succes met je winkel.25 jaar geleden op de zelfde manier een winkel gehad in doesburg de mazzelshop liep geweldig dus! komt goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑