Ubbink in Doesburg krijgt een nieuwe directie. Linda van der Maat en Peter Laros gaan per 1 juni het Doesburgse bedrijf leiden. Henk-Jan Wegman vertrekt en wordt directeur bij Rensa in zijn woonplaats Doetinchem.

Zowel Linda van de Maat als Peter Laros maakten de afgelopen jaren al deel uit van het managementteam van Ubbink. In lijn met hun specialismen zal Linda zich richten op de operationele en logistieke activiteiten en ligt de focus voor Peter op de commerciële en financiële zaken.

Linda van de Maat is sinds 2005 werkzaam bij Ubbink. De eerste jaren als Strategisch Inkoper, later als Internationaal Project Manager en vervolgens als Manager Operations. Met haar bedrijfskundige achtergrond is werken aan ‘de fabriek van de toekomst’, waarin nieuwe technologieën en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staan, voor Linda een absolute passie.

Peter Laros heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de bouw- en installatiewereld. Hij is al weer bijna zeven jaar in dienst bij Ubbink als Commercieel Directeur. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in management functies bij Saint-Gobain Isover en Wavin.

De nieuwe directie zal de ingezette koers voortzetten en is gemotiveerd om de innovatieve Ubbink oplossingen verder uit te bouwen, waarbij de wens van de klant centraal staat. Het duo zal zich inzetten om de goede samenwerking met bestaande relaties te continueren. Daarnaast zullen zij zich blijven inzetten voor het creëren van een prettige en inspirerende werkomgeving voor de Ubbink werknemers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.