De Doesburgse onderneemster Esther Markerink heeft met haar wafmiauwpiepknaag-wagen bijna de mooiste verkoopwagen van ons land. Ze werd tweede in de wedstrijd ‘Mooiste verkoopwagen van Nederland.

Het gaat om een fotowedstrijd van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH). Die kreeg ruim zeventig inzendingen bij de fotowedstrijd.

De wagen van Esther Markerink eindigde als tweede, achter de winnaar ‘De visprinses uit Spakenburg van Gaby Loef. Derde werd het Hengelose Kaasboertje.

Esther Markerink is met haar gele wafmiauwpiepknaag-wagen’ al jaren een vaste en opvallende verschijning op de markt in Doesburg. Daarnaast staat ze met het kar op markten in de regio. Esther Markerink is eigenaar van Dierendingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.