Van 1 tot en met 5 juni 2017 vindt het ZOOM! Kamermuziekfestival plaats op en rond de Veluwezoom en in Doesburg. Van donderdag tot en met zondag geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun – internationale – gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

 Het Ruysdael Kwartet heeft hard gewerkt om ook dit jaar een aantrekkelijk programma aan te kunnen bieden, en daar is het gezelschap opnieuw in geslaagd.

Zoom! presenteert dit jaar niet vier, maar vijf dagen lang de mooiste klassieke kamermuziek langs de Veluwezoom en in Doesburg. Er zijn opnieuw bijzondere gasten en een feestelijk openluchtconcert, ditmaal in Doesburg!

Op maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag) is het concert in Gasthuiskerk Doesburg om 11.00 uur. Dit concert is onderdeel van een route langs de Veluwezoom. De entree bedraagt 17,50 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.