Nieuwe koeltoonbank en kassa na crowdfunding Delikasa

Delicatessenwinkel Delikasa in Doesburg is vernieuwd. Sinds gisteren heeft de winkel in de Kerkstraat een nieuwe koeltoonbank en een nieuwe kassa. Dit na een geslaagde crowdfundingsactie.

Begin deze week werd de oude koelwerkbank die sinds de opening van Delikasa in de winkel stond, vervangen. De blikvanger heeft plaats gemaakt voor een nieuwe koeltoonbank waarin de kazen en andere lekkernijen worden getoond.

Dankzij een crowdfundingsactie eind vorig jaar kon Delikasa deze nieuwe koeltoonbank en kassa aanschaffen.

‘Maandagochtend zijn we begonnen met het verwijderen van de bij iedereen wel bekende toonbank. Dit ging snel en zonder veel problemen. Ook de nieuwe koeltoonbank de winkel in krijgen, ging boven verwachting’, aldus Marja Aarts van Delikasa.

Dankbaar
Aarts vervolgt: ‘Dinsdag werd de nieuwe koeltoonbank verder geïnstalleerd en hoewel er nog wat kleine dingen opgelost moeten worden konden we vanaf 17.00 uur genieten van een hapje en een drankje met veel van de mensen die ons hebben gesteund. De kassa was ook aangekomen en stond te pronken op de koeltoonbank’.

‘We zijn ongelooflijk dankbaar voor al die mensen die met hun bijdrage hebben gezorgd dat Delikasa  de nieuwe koeltoonbank en kassa heeft kunnen aanschaffen. We hopen er samen met onze vele klanten nog lang plezier van te hebben’, aldus Aarts.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events,LekkerszenZo,Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

2 reacties

  1. Gert-Jan Tas

    Zo zie je hoe je met crowdfunding je winkel ook voor het oog weer helemaal klaar voor de toekomst kunt maken.
    De kwaliteit is/was al 100% op orde!
    Succes!

  2. Frans van der Krul

    Veel suc6 met je nieuw koeltoonbank Marja Aarts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑