DoesburgDirect.nl start met een kunstrubriek. In Kunst in Beeld wordt iedere maand een deelnemer van de bekende kunstroute in de schijnwerpers gezet. Kunst in Beeld is een samenwerking van DoesburgDirect.nl met Joost de Wolf / JdW Fotografie uit Doesburg.


De rubriek is gekoppeld aan de kunstroute, die elke eerste zondag van de maand wordt gehouden. Tijdens de kunstroute openen meer dan twintig ateliers hun deuren voor het publiek.


Enkele dagen voor de kunstroute publiceert DoesburgDirect.nl een portret van een van de deelnemers van de kunstroute. Daarbij wordt ingegaan op het atelier, de expositie en vooral de mens achter het bedrijf.


In de eerste editie staat Marijke Schellekens van Per Sonare centraal. Schellekens is gespecialiseerd in fotografie. Momenteel houdt ze de expositie ‘Stil Leven’ in haar atelier.


De fotografie bij de rubriek Kunst in Beeld wordt verzorgd door JdW Fotografie uit Doesburg. JdW Fotografie is een jong bedrijf van Doesburger Joost de Wolf. Joost de Wolf is publieks- en publiciteitsfotograaf met specialisatie in redactionele fotografie.