Nieuwe uitbater voor kantine Beumerskamp

Sporthal Beumerskamp in Doesburg heeft weer een kantinebeheerder. Donderdag is hiervoor een contract getekend. Dat laat CDA Doesburg weten op Facebook.


De gemeente Doesburg liet gisteren desgevraagd nog weten dat er een mogelijke exploitant is gevonden. Wanneer deze aan de slag kan is nog onduidelijk, aldus de gemeentewoordvoerder.


CDA Doesburg meldt echter: ‘Vers uit de cie MO: nieuwe uitbater kantine Beumerskamp is bekend. Contract is vandaag getekend zodat er weer een volwaardige kantinebeheerder is’.


Feit is dat de kantine in sporthal Beumerskamp op korte termijn weer opengaat. Sinds het vertrek van Ada Weijers kort voor de zomer was de kantine tot ongenoegen van sporters en sportverenigingen gesloten. Nu lijkt er een doorbraak met het vinden van een opvolger. Daarbij is de naam van Doesburger Martin Meurkens als exploitant genoemd. De gemeente wilde gisteren niet ingaan op persvragen wie de opvolger van Ada Weijers wordt.

2 reacties

  1. Hein den Hartog

    Als één van de grootste gebruikers van de sporthal Beumerskamp zijn wij van de Badmintonvereniging Doesburg uitermate blij dat binnenkort leden en gasten weer gebruik kunnen maken van een kantine die recht doet aan onze mooie sporthal. Eindelijk na sportief bezig zijn ook weer gezellig napraten!

  2. ankie seegers

    Geen sporter in Beumerskamp, maar…
    Geweldig! Dit is iemand met een echt hart voor Doesburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑