Nieuwe verpakkingslijn voor LekkerszenZo

LekkerszenZo heeft de nieuwe verpakkingslijn voor haar snoep gepresenteerd. Dat gebeurde tijdens de Doesburgse Kadedagen afgelopen weekend.

De verpakkingslijn is ontworpen door een creatief bureau uit Arnhem en zorgt voor een uniforme uitstraling. Op de deels doorzichtige verpakking staat aangegeven om welke snoep het gaat.

De verpakking is verder voorzien van www.suikerbakkerijdoesburg.nl, de afdeling die zich bezighoudt met het op ambachtelijke wijze maken van snoepgoed. Vanwege de toename van vraag van zelfgemaakt snoep wordt de suikerbakkerij steviger gepositioneerd.

‘Zowel de Hakhoning als de serie huisgemaakte snoepjes zoals onder andere de Hanze Balletjes en de Vesting Balletjes worden nu verkocht in een mooi doosje, zodat het nog leuker is om als klein cadeautje aan iemand weg te geven’, aldus Hanneke Hoed, eigenaresse van LekkerszenZo.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Ellen Arentsen

    Geweldig dat er mensen zijn die dit aandurven. Heel veel succes !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑