Doesburg heeft er een cadeau en accessoirewinkel bij. In de Meipoortstraat is sinds zaterdag Kadoes gevestigd. Eigenaresse Marianne van der Velde spreekt van een overweldigende start.

 

Kadoes is een winkel met cadeaus en sierraden zoals horloges en kettingen, en allerlei woonaccessoires zoals fotolijsten en kaarsen. De winkel is sinds zaterdag 29 november geopend in de Meipoortstraat 18.

 

Van der Velde is erg tevreden over de eerste dagen. ‘Overweldigend wil ik het noemen. Er was veel belangstelling en ik heb fijne en warme reacties mogen ontvangen. Het is best spannend hoe mensen reageren op de winkel en de inrichting’.

 

Tussen de 200 en 300 bezoekers kwamen afgelopen weekend een kijkje nemen bij Kadoes. De opvallende ballonnenboog vormde een belangrijke uitnodiging om binnen te komen. ‘Ons assortiment beweegt met de seizoenen mee. Continue wordt het assortiment aangepast waarbij ik erg let op prijs-kwaliteitverhouding en de voorwaarde dat het laagdrempelig moet zijn’, aldus Van der Velde.

 

Ieder cadeau is een feestje, luidt het motto van Kadoes. Van der Velde: ‘Daar werken we voor. In een wereld van internet zie je dat mensen graag blijven winkelen, omdat het een sociale bezigheid is. Al sluit ik niet uit dat we op termijn ook een webshop gaan openen. Maar eerste prioriteit is om de winkel onder de aandacht te krijgen’.

 

Kadoes heeft deze week een kinderactie. Vanwege Sinterklaas kunnen kinderen deze week hun schoen zetten in de winkel. Op vrijdag 5 december komt Sinterklaas tussen 15.30 en 17.30 uur Kadoes om de schoentjes te vullen.