Keurslagerij De Worstepinne uit Doesburg valt in de prijzen

Bij de onlangs gehouden nationale vakwedstrijden tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) in Zwolle is Keurslagerij de Worstepinne uit Doesburg in de prijzen gevallen. De producten van deze ambachtelijke slagerij werden driemaal met goud bekroond.

 

Henk en Dinie Jansen van de Worstepinne vierden samen met hun team in mei nog het 30 jarig jubileum van de zaak. Regelmatig werden gedurende deze 30 jaren prijzen gewonnen en met de recente prijzen toont het bedrijf aan nog volop aan de weg te timmeren met kwalitatief hoogstaande producten.

 

‘We zijn erg blij met de gouden bekroning voor onze gebraden gehakt. Maar het meest verheugd ons de bekroningen voor de rookworst en bacon. Dit zijn producten die in de worstmakerij en zouterij veel aandacht vragen en die beide in de rokerij tot volle glorie moeten komen’, aldus Dinie Jansen

 

De rokerij bij Keurslagerij de Worstepinne is puur natuurlijk: de producten worden aan de lucht gedroogd en vervolgens gedurende de nachtelijke uren op beukenkrullen en zaagsel gerookt. Henk Jansen hierover: ‘Het is een feest om ’s morgens in alle vroegte de kast open te maken en de goud-gekleurde worsten te zien én te ruiken’.

1 reactie

  1. Jan Vijn

    Gefeliciteerd!
    Wij zijn blij met zo’n slagerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑