Nieuwjaarsreceptie gemeente op 6 januari

Het gemeentebestuur van Doesburg nodigt inwoners uit Doesburg en vertegenwoordigers van de in Doesburg actieve instellingen, verenigingen en bedrijven uit voor de nieuwjaarsreceptie 2014. Die vindt maandag 6 januari om 19.30 uur plaats in het Stadhuis van Doesburg.

 

Tijdens de receptie houdt burgemeester Luesink zijn nieuwjaarstoespraak. Het geheel wordt omlijst met livemuziek. De nieuwjaarsreceptie begin om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

 

De nieuwjaarsreceptie in Doesburg is de goedkoopste van Gelderland. Doesburg trekt slecht 500 euro uit voor hapjes, drankjes en andere invulling van het programma. De gemeente Arnhem daarentegen laat 46.000 euro rollen voor de nieuwjaarsborrel. De gemeente Zevenaar spendeert 6.000 euro aan de nieuwjaarsreceptie, Rheden 1.750 euro en de gemeente Bronckhorst gaf geen gegevens door aan OmroepGelderland.nl, die de cijfers vandaag publiceerde.

1 reactie

  1. Peter van den Broeke

    Als het gewoon kan voor 500 euro, waarom niet? Groot gelijk! Ik ben blij dat er in Doesburg op de kosten gelet wordt in dit soort gevallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑