Ondernemershuis Hanzegilde viert vrijdag 21 september de officiële opening van haar nieuwe onderkomen. Hanzegilde verhuist naar de Ooipoortstraat 48.

De officiële opening is om 17.00 uur en wordt verricht door burgemeester Loes van der Meijs. De initiatiefnemers Jelle Koning en Ilse Schrijven laten weten trots te zijn op het nieuwe onderkomen.

Hanzegilde biedt ondernemers en zzp’ers op verschillende manieren praktische en strategische ondersteuning. Zo zijn er werkplekken en vergaderruimtes, worden er regelmatig thema-avonden gehouden en is er een bibliotheek met managementboeken.

Momenteel is Hanzegilde nog gevestigd in het oude bankgebouw van ABN AMRO in de Kerkstraat. Vanaf september dus op een nieuwe locatie in de Ooipoortstraat, in het pand waar jarenlang de verfwinkel van Elissen was gevestigd. Momenteel wordt het pand verbouwd en ingericht om op 21 september feestelijk te kunnen openen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.