Xycleservice in Doesburg organiseert op woensdag 25 januari  een avond die volledig in het teken staat over het onderhouden van uw fiets en de belangen van het onderhoud aan uw fiets. Tijdens deze avond zal er uitleg worden gegeven over technische en praktische zaken voor zowel sportfietsers, racefietsers als mountainbikers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunnen bezoekers zien en ervaren wat ze zelf kunt doen aan hun fiets, maar vooral ook wat niet.


Ook zal er op deze avond ruim aandacht worden geschonken aan het wel en wee van het menselijk lichaam tijdens inspanning bij het sporten. Renske Winters, viervoudig wereldkampioen schaatsen bij de “Masters”, zal alles vertellen over het belang van de juiste voeding tijdens het sporten.


En tot slot zal vakantiefietser Jan Delsink zijn verhaal vertellen over zijn “pelgrimsreis” naar Santiago de Compostela, een reis van meer dan 1.000 kilometer op de fiets. Hij schreef een boek over zijn belevingen en beproevingen onderweg en zal met fotomateriaal zijn verhaal aankleden.


Deze avond vindt plaats bij Xycleservice aan de Leigraafseweg 33-F in Doesburg. De avond begint om 20.00 uur. Deelname is gratis. Bij deelname graag een berichtje www.xycleservice.nl / info@xycleservice.nl / tel: 0313-412727