Baris Cakmak is uitgeroepen tot ondernemer van het maand april. Cakmak is organisator van de ondernemersbeurs Doesburg Onderneemt, die in april werd gehouden.

Cakmak is mede-eigenaar van kapsalon Ness Hair & Beauty, gevestigd op het Burgemeester Keiserplein in het centrum van de wijk De Ooi. Hij is door de organisatie van de wedstrijd ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ uitgekozen tot maandwinnaar.

Reden hiervoor is dat Cakmak in april Doesburg Onderneemt heeft georganiseerd. Als beursmanager was hij gangmaker van het ondernemersevenement en heeft hij zowel voor, tijdens als na de beurs ondernemers geholpen door de beurs onder de aandacht te brengen.

Met de prijs als maandwinnaar is Cakmak geplaatst voor de jaarwedstrijd ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’. Uit alle maandwinnaars wordt begin volgend jaar één winnaar gekozen. Afgelopen jaar ging de prijs naar Kunstburg.

De Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en online platform DoesburgDirect.nl. Doel van de wedstrijd is om lokaal ondernemerschap te promoten, stimuleren en belonen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.